Aktuality

Servis svařovacích strojů a hořáků

Servis svařovacích strojů a hořáků je důležitá činnost, která zajišťuje, že svařovací zařízení bude fungovat správně a bezpečně. Servis zahrnuje kontrolu, údržbu a opravy svařovacích strojů a hořáků.

24.11.2023 celý článek

Hledáte kvalitní svařovací kukly?

Hledáte kvalitní svařovací kukly? Právě takové naleznete v našem internetovém obchodě! Nabídnout Vám můžeme např. svářečskou kuklu Speedglas 100, která je samozatmívací a má vynikají optické vlastnosti. Lze ji i přepnout ze světlého stavu do tmavého.

05.10.2023 celý článek

Přenosný inventorový svařovací stroj KITin 2080 MIG EURO

Pokud sháníte opravdu praktický svařovací stroj malých rozměrů, můžeme Vám doporučit přenosný svařovací stroj KITin 2080 MIG EURO, který má velmi skladné malé rozměry a nízkou hmotnost – pouze 13 kg. I přes malé rozměry Vás ovšem tento svařovací stroj překvapí svým vysokým výkonem a zároveň nízkou spotřebou energie!

20.06.2023 celý článek

Svařovací stroj KITin 2080 MIG EURO

Přenosný invertorový svařovací stroj KITin 2080 MIG EURO váží pouhých 13 kg a snadno se s ním proto manipuluje. Vyznačuje se jednoduchou obsluhou, díky které dokáže svařovat lépe, než většina 3-fázových svářeček. Je též vhodný pro provoz na elektrocentrálu, například na staveništích. 

31.03.2023 celý článek

Profesionální plasmový invertor MAKin CUT 40 AIR PILOT 0

Pro dělení kovů je určený profesionální plasmový invertor MAKin CUT 40 AIR PILOT, který představuje zdroj proudu se strmou charakteristikou. Stroj využívá vysokofrekvenční transformátor s feritovým jádrem, transistory, digitálním řízením a SMD technologií.

28.02.2023 celý článek

Praktický svářecí invertor KITIN 270 MIG

Vážení zákazníci, rádi bychom vám představili malý a zároveň výkonný svařovací stroj KITin 270 MIG, který je třífázový a lehký pro nošení. Tento svářecí stroj zajišťuje nejen optimální nastavení svařovací charakteristiky, ale i její dynamickou adaptaci přímo během svařovacího procesu, čímž je dosaženo podstatně vyšší kvality svaru a zjednodušení náročnosti svařování.

05.12.2022 celý článek

Opravy svářeček

Se svářečkami i jejich opravou máme skutečně bohaté zkušenosti. Naše firma se zabývá autorizovaným servisem a prodejem produktů společností KÜHTREIBER, OMICRON, ETP a EWM.

26.10.2022 celý článek

Přenosný svářecí invertor KITIN 220 HF

V naší nabídce najdete přenosný svařovací stroj KITin 220 HF, který je výkonným, lehkým digitálním třífázovým invertorem. Jeho digitální ovládání zajišťuje nejen optimální nastavení svařovací charakteristiky, ale i její dynamickou adaptaci přímo během svařovacího procesu. Takto je dosaženo podstatně vyšší kvality svaru a zjednodušení náročnosti svařování.

01.04.2022 celý článek

Přednosti kompaktního svářecího invertoru PICO 160

Pořiďte si malý a praktický svářecí invertor PICO 160, který má spoustu předností. Vyznačuje se spolehlivostí, výkonností a také kompaktními rozměry. Tento invertorový přístroj je vhodný k ručnímu svařování elektrodou.

03.02.2022 celý článek

Svařovací stroj KIT 4000 WS

Vážení zákazníci, rádi bychom Vám představili ověřený profesionální svařovací stroj s výkonným transformátorem svařovací stroj KIT 4000W s robustním posuvem drátu, výkonným motorem posuvu drátu a EURO konektorem. Stroj má nový design a vylepšené svařovací schopnosti.

02.12.2021 celý článek

Svářecí stroj OMI 410W 4-kladka klasický svářecí poloautomat s odolnou konstrukcí

Pořiďte si opravdu spolehlivý a odolný svářecí stroj OMI 410W, který se stane vaším skvělým pomocníkem při sváření v ochranné atmosféře MIG-MAG. Jeho odolná konstrukce a výborné svářecí vlastnosti zajišťují jeho širokou oblast použití.

05.11.2021 celý článek

Svářecí invertor s vysokou rezervou ve výkonu

Součástí naší bohaté nabídky je svářecí invertor KITIN 320 HF, který má vynikající svařovací vlastnosti. Invertor má vysokou rezervu ve výkonu a současně jsou u něj zachovány kompaktní rozměry. Taktéž oceníte jeho jednoduché intuitivní ovládání i snadné nastavování parametrů.

30.09.2021 celý článek